Étkezési pszichológia, receptek, rövid történetek - szép, színes fotókkal és ajánlókkal fűszerezve

Pszichológia a turmixgépben

Pszichológia a turmixgépben

Tepsis, kakukkfüves karamellizált zöldségek kolbásszal

2017. február 09. - Paleonita

Én így értelmezem a fast food fogalmát. 10 perc előkészítés, 15 perc sütés, 20 perc nyugodt, élvezetes étkezés.

dsc_1574.JPG

Hozzávalók és elkészítés:

  • 2 db sárgarépa, karikára vágva
  • ¼ zellergumó, tetszőlegesre vágva
  • 15 db kelbimbó, tisztítva, felezve
  • 1 pár sütnivaló kolbász
  • 2 ek olívaolaj
  • bors, friss kakukkfű

A sütőt előmelegítjük 180C fokra.  A zöldségeket egy tálba tessszük és az olívaolajjal meg a fűszerekkel átdörzsöljük. A kolbászt karikára vágjuk. Egy tepsit kibélelünk zsírpapírral és elrendezzük rajta a zöldségeket és a kolbászt. 15 perc alatt szép barnára pirítjuk. Tálaláskor mustárral, olívaolajjal és ízlés szerint sóval ízesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezestudat.blog.hu/api/trackback/id/tr6412239924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása