Étkezési pszichológia, receptek, rövid történetek - szép, színes fotókkal és ajánlókkal fűszerezve

Pszichológia a turmixgépben

Pszichológia a turmixgépben

Lecsó

Az étel, amin felnőttem és ahogy én készítem ...

2016. május 15. - Paleonita

Nem sok étel maradt meg gyerekkoromból kedvencként, a lecsó azonban abszolút vezeti a favorit listámat. Nagymamám Zala megyében minden évben a saját kerti zöldségeiből főzte, mi pedig türelmetlenül vártuk a családdal a konyha ajtóban, hogy elkészüljön.

Tovább

A gondolataink mint ízfokozók

Avagy lágyan fűszerezed vagy erősen mérgezed az ételed a gondolataiddal...

Az anyagcserénk legalapvetőbb építőelemei nem a vitaminok és az ásványi anyagok, nem is a molekulák, hanem az ételhez fűzött viszonyunk. Az evéskor megszülető legmélyebb gondolataink és érzéseink összességét értjük alatta. Ez a kapcsolatunk az étellel pedig legalább annyira mély és meghatározó, mint…

Tovább
süti beállítások módosítása