Étkezési pszichológia, receptek, rövid történetek - szép, színes fotókkal és ajánlókkal fűszerezve

Pszichológia a turmixgépben

Gyömbéres rostos ananászlé

2016. június 09. - Paleonita

Pár napja beindult a kánikula üzemmód, a lakás is egyre melegebb...ilyenkor a délutáni nasink általában egy frissen készült, kellemesen hűs és édes smoothie vagy rostos juice, megbolondítva például gyömbérrel, mentával vagy más izgalmas fűszerrel.

Ez az ananászlé abszolút kedvenc, csak arra figyeljünk, hogy jó érett ananászt vásároljunk. Ha a felső levelei könnyedén kihúzhatóak és a külső héja már barnás-zöldes, akkor biztosan nem nyúlunk mellé.

Hozzávalók és elkészítés:

1 db jó érett ananászt megpucolunk, kockára vágunk és a turmixgépbe tesszük. Tetszőlegesen hozzáadunk friss gyömbért, kb 7 dl tiszta vizet és jégkockát. 

Fél percig turmixoljuk, poharakba töltjük és friss bogyós gyümölccsel díszítjük.

Én így hámozom az ananászt: http://www.wikihow.com/Peel-a-Pineapple

gyomberes_ananasz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezestudat.blog.hu/api/trackback/id/tr438794208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.