Étkezési pszichológia, receptek, rövid történetek - szép, színes fotókkal és ajánlókkal fűszerezve

Pszichológia a turmixgépben

Pszichológia a turmixgépben

Piros főzelék sült kolbásszal

2017. augusztus 28. - Paleonita

Ma ismét korán keltette a családot Anna baba, így hát bőven volt időm vásárolni reggel a csarnokban, edzeni, majd alvás időben összedobni ezt finom, édes, vibráló színű tápanyagbomba főzeléket. Télen heti szinten menüre fogom tűzni, annyira egyszerű és laktató. Sült kolbásszal, maradék sült hússal vagy főtt tojással tökéletes ebéd vagy vacsora. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

unnamed_4_-001.jpg

Hozzávalók és elkészítés:

  • 1 nagyobb édesburgonya, hámozva és kockára vágva
  • 1 cékla, hámozva és kockára vágva
  • 1 cukkini, hámozva és kockára vágva
  • kb 1,5 liter alaplé, csontleves vagy húsleves
  • só, bors, olívaolaj

Feltétnek sültkolbász vagy bármilyen maradék hús, főtt tojás, stb.

A levesben először a burgonyát és a céklát főzöm kb 10 percig, majd hozzáadom a cukkinit. További 4-5 percig főzöm, sózom, borsozom. Pár szem főtt zöldséget kiveszek belőle egy tányérra, a többit pedig leturmixolom.

Végül olívaolajjal, a zöldség kockákkal és a választott feltéttel tálalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezestudat.blog.hu/api/trackback/id/tr312785438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása