Étkezési pszichológia, receptek, rövid történetek - szép, színes fotókkal és ajánlókkal fűszerezve

Pszichológia a turmixgépben

Pszichológia a turmixgépben

Kakukkfüves csirkeszárnyak édesburgonyával, zöldalmával és póréhagymával

2017. április 05. - Paleonita

Szenvedélyes vendéglátónak mondhatom magam, imádom, ha ebédre vagy vacsorára hívhatom meg a barátaimat és a családomat. Ilyenkor a leggyorsabb finomságok a sütőben készülnek, így bőven marad időm a vendégeimre és a gyerekekre is.unnamed_4.jpg

Hozzávalók és elkészítés: 

- személyenként 1-2 db csirkeszárny

- 1 kisebb édesburgonya

- 1 póréhagyma

- 1 zöldalma

- 2 ek kókuszzsír

- 2 dl csirke alaplé vagy csontleves

- ízlés szerint fűszerek: kakukkfű, bazsalikom, só, bors

A sütőt előmelegítjük 200C fokra. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A csirke szárnyakat minden oldalról megsózzuk, borsozzuk és a tepsibe tesszük a kókuszzsírral együtt. A zöldségeket és az almát tetszőleges darabokra vágjuk, ízlésesen elrendezzük a tepsiben, rátesszük a fűszereket, ráöntjük az alaplevet, alufóliával lefedjük és 25 percig sütjük. Ez után levesszük a fóliát és 30 perc alatt megpirítjuk (néha meglocsoljuk a szafttal.)

Friss zöld salátával tálaljuk: bébispenót, rukola, brokkoli csíra + extra szűz olívaolaj.

file_13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://etkezestudat.blog.hu/api/trackback/id/tr4612403415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása